Recensies

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 40 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%
Schrijf jouw review!

Zeker aan te raden!

5.0 rating
July 15, 2020

Eddy heeft mij heel erg geholpen met zelfvertrouwen krijgen op de weg. Ik ben na een les of 15 overgestapt van de rijschool waar ik zat, naar die van Eddy. Wat een verschil! De lessen zijn perfect, komt altijd optijd en zijn afspraken na. Zeker aan te raden! Eddy, heel erg bedankt voor de hulp! Vele kilometers gaan nog komen, nu alleen 😉

Milou

Zeker aan te raden

5.0 rating
June 2, 2020

Eddy is altijd eerlijk en het gaat bij hem echt om jou te leren auto rijden. Eddy geeft je vertrouwen en hier en daar ook nog is een goeie levensles haha. Hij past zijn manier van les geven goed aan op wat jij nodig hebt en zorgt ervoor dat jij veilig de weg op gaat. Als jij van humor houdt zit je hier ook zeker goed, zeer gezellige en leerzame lessen! Bedankt!

Jennifer

Vijf maal is scheepsrecht

5.0 rating
March 18, 2020

Bij Eddy ben ik rijles weer leuk gaan vinden, als een plantje dat weer tot bloei kwam. Ik vond de examens héél eng en ben daarom vier keer gezakt, maar Eddy bleef gewoon met me doorlessen totdat ik er was. Ik voelde me gezien, ook toen ik bang was. Hij dacht met me mee. Ik zal je missen, Eddy!

Hannah

Erg fijne rijschool!

5.0 rating
February 25, 2020

Eind vorig jaar was ik overgestapt van rijschool. Eddy heeft mij geholpen met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen en ik heb mn rijbewijs dan ook binnen mijn pakket in een keer gehaald! Ik raad eddy zeker aan! Hij is altijd op tijd en je kan erg goede gesprekken met hem voeren! Top rijschool dus!

Dana

Top Rijschool!!!

5.0 rating
February 23, 2020

Ook ik ben SUPER blij met Rijschool Koudijs!! Eddy is een hele rustige en gezellige instructeur. Ook heeft hij erg veel geduld. Afgelopen week heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald dankzij zijn leuke en leerzame lessen.
Dank je wel Eddy!!!

Femke