Recensies

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 48 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%
Schrijf jouw review!

Goede rijschool

5.0 rating
November 19, 2020

Ik ben in een keer gelsaagd voor mijn rijbewijs. Dankzij de goede rijlessen van Eddy. Bij Eddy in de auto is het altijd gezellig zelfs wanneer het compleet fout gaat. Ook wanneer het je makkelijk afgaat probeert Eddy het moeilijk te maken door je lastiger opdrachten te geven. Hierdoor stap je altijd met plezier de auto in en haal je binnen de kortste keren je rijbewijs.

Kian

10 sterren

5.0 rating
September 4, 2020

Dankzij Eddy ben ik in 1 keer gelaagd! Van het begin tot het eind is Eddy een aardige, rustige en gezellige instructeur. Hij weet wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. Ik was soms erg zenuwachtig, vooral voor de tussentijdse toets en het examen. Eddy heeft me daar heel goed mee geholpen en zegt de juiste dingen op het juiste moment waardoor ik me stukje voor stukje zelfverzekerder voelde.
Eddy, bedankt voor alles! En blijf jezelf 🙂

Melissa

Prettige, rustige manier van lesgeven

5.0 rating
August 14, 2020

Ik heb twee lessen gevolgd om mijn rijvaardigheden weer op te poetsen nadat ik een paar jaar niet heb gereden. En het is zeer goed bevallen! Eddy straalt rust uit, geeft op een fijne en duidelijke manier feedback en zorgt er op een prettige manier voor dat je zelfvertrouwen achter het stuur groeit. Ook het contact vooraf was prettig: een snelle, vriendelijke en duidelijke reactie op mijn vraag via de mail. Van harte aanbevolen!! Eddy, heel erg bedankt voor de lessen. Ik rij nu met vertrouwen overal naar toe 🙂

Wietske

Zeker aan te raden!

5.0 rating
July 15, 2020

Eddy heeft mij heel erg geholpen met zelfvertrouwen krijgen op de weg. Ik ben na een les of 15 overgestapt van de rijschool waar ik zat, naar die van Eddy. Wat een verschil! De lessen zijn perfect, komt altijd optijd en zijn afspraken na. Zeker aan te raden! Eddy, heel erg bedankt voor de hulp! Vele kilometers gaan nog komen, nu alleen 😉

Milou

Zeker aan te raden

5.0 rating
June 2, 2020

Eddy is altijd eerlijk en het gaat bij hem echt om jou te leren auto rijden. Eddy geeft je vertrouwen en hier en daar ook nog is een goeie levensles haha. Hij past zijn manier van les geven goed aan op wat jij nodig hebt en zorgt ervoor dat jij veilig de weg op gaat. Als jij van humor houdt zit je hier ook zeker goed, zeer gezellige en leerzame lessen! Bedankt!

Jennifer