Recensies

5
5.0 rating
5 out of 5 stars (based on 39 reviews)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Vreselijk0%
Schrijf jouw review!

Top rijschool

5.0 rating
February 18, 2020

Super fijne rijschool en een leuke instructeur (als hij niet aan je pedaaltjes zit🤪)
Gezellige rijlessen gehad en Eddy legde alles goed uit. De lessen werden optimaal benut en ik ben netjes binnen het pakket gebleven en had maar 1 examen nodig.
Echt een aanrader deze rijschool.

Rosa

Aanrader

5.0 rating
February 17, 2020

2 weken geleden in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik kwam echt van ver ik durfde niet eens in de auto te stappen toen me ouders het geregeld hadden voor me. Eddy die heeft het toch voor elkaar gekregen! Ookal begon ik met de grootste angst het is me gelukt dankzij Eddy. Eddy die geeft je gewoon de tijd wie je nodig heb al moet hij dingen 100keer herhalen doet hij het. Eddy heeft geduld tot het laatste moment. Dankjewelll Eddy nogmaals. Rijschool Koudijs is echt een aanrader en helemaal als je angst heb om überhaupt te rijden!!
-Jannine Groenendijk

Jannine Groenendijk

Fijne rijschool

5.0 rating
January 8, 2020

Zeer tevreden over mijn ervaring die ik heb opgedaan tijdens deze rijlessen. Eddy is een geduldige rijinstructeur. Met een fijn gevoel ben ik naar het examen gegaan ondanks de natuurlijke spanning. En in één keer geslaagd door de deskundige voorbereiding van Eddy. Ik kan hem van harte aanbevelen!

Nora

Super rijschool

5.0 rating
November 21, 2019

Ik ben vorige week in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Eddy is een super gezellige en eerlijke instructeur. Hij legde alles goed uit en de lessen werden optimaal benut! Top! Rijschool Koudijs is een echte aanrader.

Celine

Hele fijne rijschool!

5.0 rating
October 28, 2019

Uitstekende rijschool met een top instructeur. Altijd hele leuke en gezellige lessen gehad met Eddy. Uiteindelijk met een zelfverzekerd gevoel het examen in gegaan en geslaagd! Had me geen betere instructeur kunnen wensen dan Eddy. Een aanrader voor iedereen!

Dylan van Dorst