Ik ben geboren in Barneveld waar ik 37 jaar gewoond heb. Ik ben opgegroeid in een gezin met 6 kinderen waar ik de 4e in de rij was. Op mijn 27e ben ik getrouwd en op mijn 28e is mijn dochter Kimberley geboren. Na een huwelijk van bijna 10 jaar ben ik gescheiden en verhuisd naar Houten waar ik mijn huidige vrouw Danielle heb leren kennen en 1,5 jaar later mee bent getrouwd. Ook zij had al een dochter Noëlla en in 2014 is onze zoon Luca geboren

Ik werk al vanaf de schooltijd in de dienstverlening . Begonnen als elektricien, daarna in de detailhandel en adviseur/bezorger bij een bouwmarkt.

De laatste 19 jaar heb ik gewerkt in de sanitaire dienstverlening waar alles draaide om het welzijn van de klant. Bij dit bedrijf heb ik mezelf opgewerkt van monteur naar opleider tot teamleider over diverse regio’s in Nederland. Je kan dus wel zeggen dat het dienst verlenen mij in het bloed zit. Ik ben pas tevreden als mijn klanten tevreden zijn.

Door een reorganisatie binnen dit bedrijf ben ik helaas overbodig geworden en heb ik besloten mijzelf om te laten scholen naar rij-instructeur. Deze droom had ik al een aantal jaren in mijn hoofd maar door loyaliteit naar het bedrijf nooit de stap gezet.

De komende 25 jaar wil ik dan ook graag mijzelf in gaan zetten voor het welzijn van mijn leerlingen. Natuurlijk zo snel mogelijk het felbegeerde roze pasje laten halen maar wel op een nette, rustige maar bovenal veilige manier.

Met vriendelijke groet,

Eddy Koudijs